Archieven: FAQs

Kan ik na het plaatsen van mijn bestelling onmiddellijk deze ophalen?

Neen, alle on-line bestellingen plannen we in tussen de bestellingen welke in de frituur zelf gedaan worden. We nemen na ontvangst van uw bestelling zelf contact met u op. Pas nadat u telefoon gekregen heeft van ons vertrekt u naar onze frituur om uw bestelling…

Kan ik bij jullie ter plaatse eten?

Het is mogelijk om bij ons ter plaatse te eten. In de frituur zelf beschikken we over enkele zitplaatsen. Voorts beschikken we ook nog over een overdekt terras welke in de winter verwarmd wordt.

Ik wil mijn bestelling graag annuleren, hoe werkt dat?

Bij het online bestellen van eten is timing erg belangrijk! Wanneer je meteen na het plaatsen van je bestelling contact opneemt met ons, dan is het misschien nog mogelijk deze bestelling te annuleren. We contacteren je ook nog ongeveer een 15-tal minuten voor de bestelling klaar staat voor ophaling, hier kan je ook eventueel nog een (kleine) wijziging/aanpassing melden. Indien deze bestelling al wordt klaargemaakt kan deze helaas niet meer geannuleerd worden.

Kan ik ook telefonisch een bestelling plaatsen?

Helaas is het niet meer mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. Uit ervaring weten wij dat telefonische bestellingen sneller een fout bevatten, dit door foutieve communicatie. Daarom, vanaf heden enkel nog bestellen via deze website. Alvast bedankt!

Kan ik betalen via bancontact, payconic, …?

Helaas is het niet mogelijk om bij het ophalen van uw bestelling te betalen via bancontact, payconic, … We aanvaarden enkel cash.

Vragen jullie dezelfde prijzen als in de handelszaak?

Ja, wij vragen exact dezelfde prijzen.

Tot hoe laat voor sluitingstijd kan ik bestellen?

Het is mogelijk om 30 minuten voor sluitingstijd nog een bestelling ter plaatsen voor diezelfde dag te leveren of afhalen.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet juist is?

We streven ernaar om enkel correcte bestellingen te overhandigen maar soms kan er iets klein mislopen. We raden aan om ons dan onmiddellijk op de hoogte te brengen via het contactformulier. Je mag een snelle oplossing verwachten.

Wordt mijn bestelling alleen behandeld of wordt deze samen gevoegd met die van andere klanten?

Om de kwaliteit te garanderen worden er geen bestellingen samengevoegd. Wij behandelen telkens één bestelling per keer. Hierdoor is de kans op een foutje bij de afhandeling quasi nihil.

Kan ik voor morgen al een bestelling plaatsen?

Op dit ogenblik is het niet mogelijk om bestellingen op voorhand te plaatsen door bvb een datum in toekomst te kiezen. We overwegen om dit eventueel in de toekomst wel mogelijk te maken.